POINT S Summer S
175/65R15

POINT S-Summer S
Tömegindex: 84
Sebességindex: H
Tömlő: TL
70 B C
19 153 Ft
15 322 Ft
db

A Point'S márkáról


Point S a világ egyik legnagyobb, gumiabroncs kereskedők számára létrehozott franchise hálózata, melynek a székhelye Lyonban van.


Point S hálózat - melynek cégünk is tagja - több, mint 25.000 abroncs szervizzel 22 országban, ezen belül Európa szinte minden országában, illetve az USÁ-ban és Kanadában is jelen van.


Ez a világméretű abroncs kereskedő hálózat gyártatja a Point S abroncsokat saját márkás abroncsként hálózata számára. Mivel a márka a szervizhálózat nevét viseli, ezért - a minőségre rendkívüli hangsúlyt fektetve - a fejlesztést a Continental német szakemberei végzik, a gyártás pedig szintén a Continental gyáraiban folyik ugyanazzal a technológiával, amivel a Continental abroncsok is készülnek.


Point S abroncsok felső középkategóriás minőséget képviselnek rendkívül kedvező árfekvésben.


Point S márkájú abroncsainkhoz 1 éves Kátyúgaranciát is nyújtunk vásárlóink számára.Summerstar 3+ Sport: az ideális nyári gumiabroncs a sportkocsi számára


A nyári abroncsoknak 2 fontos tulajdonsággal kell rendelkezniük;


Száraz úton meg kell bizkózniuk a nagy sebességgel, Nedves úton pedig jó tapadásúnak kell lenniük az aquaplaning (vízen felfutás) elkerülése miatt és csökkenteniük kell a féktávolságot.


A sportautók számára készült Summerstar 3+ Sport abroncs megfelel ezen követelményeknek, hasonlóan a többi gumiabroncshoz amit a legnagyobb európai gyártók terveztek.


 


 

Részletes leírás

Point S nyári gumiabroncsa teljesítmény a csúcskategóriás autók számára


Az abroncs futófelülete (vagy mintája) döntő tényező a gumiabroncs minőségének meghatározásánál. Minél professzionálisabb a futófelület, annál nagyobb teljesítményre lesz képes az abroncs.


A Summerstar 3+ Sport kifejezetten erre a célra készült.


Az optimalizált mintázati árok arány és a blokkok merevsége lehetővé teszi a csökkentett zaj szintet és a továbbfejlesztett fékezési képességet. A futófelület összetétele biztosítja, a nagyon jó tapadást és csökkenti a gördülési ellenállást.


kerekcsere Információ